Sct. Michaels
Skole

På Sct. Michaels er vi sammen om at være og om at lære. Alle bidrager til at styrke og udfordre hinanden, så vi kan udfolde vores potentiale og mærke vores muligheder.

Glidende overgang

Sct. Michaels Skole har egen børnehave, og vi har i et samarbejde mellem skole, børnehave og SFO oprettet en særlig gruppe for børn, som skal starte i 0.kl. efter sommerferien. Ordningen starter den 1. april. Børnene har mulighed for at være i ordningen mandag til torsdag fra kl. 06.30 til kl. 16.30, fredag kl. 06.30 til kl. 16.00.

Ordningen vil være med til at give børnene en rolig opstart på skolegangen og i skolefritidsordningen, idet disse børn er alene med pædagogerne om formiddagen, når de øvrige børn er i skole. Glidende overgang vil derudover få lejlighed til at være sammen med de større børn, når de kommer over i fritidsordningen over middag.

I 2024 starter glidende overgang tirsdag d. 2. april. Det vil sige første dag efter påskeferien. Der er dog mulighed for at besøge SFO'en nogle dage i påskeferien. Kontakt Jens i SFO'en for at aftale nærmere (tlf. 75 52 28 34).

Hvorfor vælge glidende overgang?

Overgangen fra børnehave til skole er for de fleste børn præget af store forventninger til de nye muligheder og forandringer i deres liv. Men går overgangen for stærkt, kan den skabe usikkerhed og problemer, når børnene skal starte i skolen. Med glidende overgang giver vi mulighed for at klare den nye situation med en rolig og tryg overgang. Det bliver mere overskueligt for barnet, når de på denne måde vænner sig til de nye rammer.

På Sct. Michaels Skole har vi gjort os gode erfaringer med dette særlige forløb, hvor kommende skolebørn har mulighed for at være i skolefritidsordningen fra april og helt frem til skolens sommerferie.

I glidende overgang får de mulighed for at være en del af skolens hverdag og rytme, samtidig med at de lærer deres nye kammerater at kende. Børnene kommer evt. til morgenpasning sammen med de øvrige børn, har aktiviteter i deres egen gruppe, sommetider fælles-aktiviteter med nuværende 0.klasser og om eftermiddagen, er de så igen sammen med de øvrige indskolingsbørn, indtil forældrene henter dem.

Indmelding
Det er nemt at indmelde dit barn

Indmeld mit barn

Fordybelsesuger

I løbet af året afholdes 4 fordybelsesuger. Her er det sædvanlige skema ude af drift. I...
Se alle aktiviteter
Se alle
aktiviteter

Aktuelt

2. plads til Edison

Vi er bare så glade og stolte af, at Mikkel, Nova Ida, William og Freja fra 6. klasse...

Åbent hus d. 14. og d. 16. nov. for kommende 0.kl.-elever

Sct. Michaels åbner dørene for de børn, der ønsker at starte i 0. klasse i august 2024....

Ferie - skolens kontor åbner igen d. 9. august

Det er muligt at ringe til SFO og børnehave, på nær i uge 29 og uge 30, hvor de har...
Se alle indlæg
Se alle
indlæg
bubble